A BestMusic egy gyerekkori álom beteljesülése. Negyven éve hegyezzük a fülünket egyre jobb és jobb lejátszóberendezések után kutatva. Mostanában érkezett el annak az ideje, hogy a lejátszórendszerek képesek ugyanazt visszaadni, amit a felvételkor rögzítettek. Ez részben annak köszönhető, hogy a profi felvételtechika gyártásában sok évtizedes tapasztalatot szerzett cégek közül sokan beléptek a lejátszók piacára. Ugyanazt az az auditív minőséget kínálják szinte "elpusztíthatatlan" összeszerelési minőséggel, ami annyi sikert hozott nekik az eddigiekben. A másik vonal az élő zene tökéletes illúzióját hajszoló fejlesztők világa.

A végletekig csiszolt komponensek, az egyedi megoldások a zenehallgatás impresszív élményét viszik a szofisztikált zeneszeretők otthonába. Hogy melyik a jobb irány?

Ki tudná eldönteni?

Egy kézműves Shindo erőítő vagy egy ultra hightech Magico hangsugárzó. Melyik a jobb? Ebben a világban tényleg csak az dönt, hogy melyik szolgálja  jobban a vásárló vágyait, melyik nyújtja a feloldódás tökéletes élményét.

A BestMusic azzal tudja elősegíteni a jó döntést, hogy igény szerint a vevő otthonában installálva, elismert, válogatott gyártóktól érkező, bejáratott komponensekkel demózza a kiszemelt hangrendszert.

 

Küldetésünket Mozart örökérvényű gondolata fejezi ki leginkább:

 

"A zene, még a legrosszabb pillanatokban se szabad, hogy bántó legyen
a fülnek; ellenben védenie és kényeztetnie kell azt.
Így a zene örökké zene marad."

 

A BestMusic ehhez az élményhez kínál

kielemelkedő minőségű eszközöket!

EN

Mindenünk a zene!
Mindenünk a zene!