A Kudelski céget 1951-ben alapította névadója, a lengyel Stefan Kudelski. A cégalapítás egy minden szempontból új hangrözítő készülék kifejlesztése indokolta: ebben az évben részesült először elismerésben Kudelski hordozható magnetofonja, a NAGRA. A készülék kicsi, könnyű, hordozható és kiváló minőségű hangfelvevőként vívta ki hírnevét az audio-szakemberek körében. Televíziós, filmes rádiós világban a NAGRA a hangminőség és a megbízhatóság védjegyévé vált.

 

 

A Nagra III, 4.2 és a Nagra IV-S Time Code készülékek referenciának számítanak a filmgyári hangmérnökök körében, de hasonló megbecsülés övezi a többi audio-szakember részéről is.

A Nagra teljesítményét eddig három Oscar-díjjal és egy Emmy-díjjal ismerték el.

Itt kell megemlíteni, hogy a XX. század legjobb jazz hangfelvételének tartott "Jazz at the Pawnshop" album hanganyagát két Nagra 4-gyel rögzítették.

 

 

1997-ben léptek be az audiofil zenelejátszás világába, csúcskategóriás készülékeikkel. 2012 január elsején az audio divízióra önálló céget alapítottak Audio Technology Switzerland néven. A Kudelski család folytatja az alapító mérnöki precizitásra és audiofil minőségre fókuszáló hagyományait.

Ezek az értékek immár 60 éve a Nagra védjegyének számítanak.

 

Az ATS tervezi, gyártja és forgalmazza a Nagra termékeket szerte a világon a professzionális, a highend audiofil és az ipari felhasználók számára. Minden társvállalatuknak, viszonteladójuknak komoly minőségbiztosítási és szakmai támogatást biztosítanak.

 

 

Filozófiájuk, hogy minden ügyfelüknek kiemelkedő minőségű készüléket biztosítsanak úgy, hogy közben a legmesszebbmenőkig tekintettel vannak a környezettudatos gyártástechnológia, és az iparági szabványok folyamatos biztosítására.

 

 

 

EN