Az 1980-ban alapított Zanden Audio Systems első sorban vákuumcsöves audiotermékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Zanden Audio Systems filozófiája kettős alapon nyugszik. Az első, hogy a lehető legmagasabb szinten reprodukálja a zenét, és a hangzó teret, amelyben felcsendült.

 

 

A második, hogy gyönyörű termékeket készítsenek, mintha zenei eszközök lennének, amelyek örömet jelentenek a tulajdonosaiknak, és amelyeket a jövő nemzedékei egymás után is használhatnak.

 

A Zanden Audio termékek szabadalommal védett, innovatív áramköri technológiával rendelkeznek. A gyártás során az összes alkotóelemet gondosan átvizsgálják, az összeszereléskor külön figyelmet fordítanak az áramköri elemek várható öregedési jellemzőinek összehangolására.

 

 

Minden modell kézi összeszereléssel készül, minden egyes terméket mélyreható auditív értékelést követően szállítanak le a megrendelőnek.

 

A Zanden termékei nem csak a tökéletesen ralisztikus hangminőségben, de megjelenésükben is különleges élményt nyujtanak a zenehallgatóknak.

 

 

EN